Sacksea impact eerste helft (H1) 2022

Sacksea impact eerste helft (H1) 2022

๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜†๐—ฐ๐—น๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐˜€ '๐˜€๐—ฒ๐˜…๐˜†'

De eerste helft van 2022 (H1) is voorbij gevlogen. De hoogste tijd om jullie een update te geven van de Sacksea impact H1 2022.

Sacksea heeft de eerste helft van dit jaar ๐Ÿฑ.๐Ÿฌ๐Ÿฏ๐Ÿฒ gerecyclede petflessen die door mensen zijn weggegooid in de natuur & oceanen en ๐Ÿฎ๐Ÿฑ๐Ÿด๐—ธ๐—ด aan gerecycled piepschuim (EPS) verwerkt in haar design producten. Dat is nog eens #duurzaam!ย 

Daarnaast #trots dat we het tweede kwartaal 2022 de keten van gerecycled piepschuim (EPS) ๐—ถ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ hebben genomen. Door verpakkingsmateriaal bij ons op locatie te shredderen wordt het materiaal vermalen tot op het niveau van de oorspronkelijke EPS-parels. Deze worden vervolgens gebruikt voor de vulling van onze Sacksea Eco Chairs en Eco Poufs.

Al meer dan ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐—ธ๐—ด aan EPS verpakkingsmateriaal is ingezameld, geshredderd en verwerkt in onze design producten. Dit met dank aan leveranciers zoals EPS Maatwerk , Van Loon Reclame & Piepschuim en Miro, die hun EPS afval hebben aangeboden aan Sacksea.

Door hun EPS afval door Sacksea te laten recyclen dragen ze direct bij aan de circulaire economie!

#sustainable #wastenomore #circulareconomy #designmatters #plasticwaste