Retourneren

U mag de overeenkomst voor de online aankoop van je product tijdens een periode van 30 dagen na ontvangst van uw product(en) ontbinden. Daar hoef je geen reden voor te geven. Nadat u heeft kenbaar gemaakt gebruik het product retour te willen sturen, heeft u hiervoor 14 dagen om het Sacksea product daadwerkelijk retour te sturen. Wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het bij ons bekende rekeningnummer. 
Ontbinden doe je door dit kenbaar te maken middels een email naar info@sacksea.com. De kosten voor het terugsturen zijn voor uw eigen rekening.
Tijdens deze bedenktijd verzoeken we u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sacksea te retourneren.
Bij gepersonaliseerde producten is je herroepingsrecht uitgesloten.